Grønne tage er en fremtidssikret investering

DMI’s klimamodeller varsler at det danske vejr vil forandres og man de næste 50 til 100 år vil opleve kraftige regnbyger og skybrud. Med et grønt tag mindsker mindsker du belastningen af kloaknettet og i samme omgang kan det forhindre oversvømmede kældre.

Kravene til byggerier i fremtiden skærpes, da de skal kunne håndtere de store mængder vand. I udlandet har man længe haft det som lovkrav at gøre brug af grønne tage, og det er også en tendens man kan opleve nogen steder i Danmark.

Hvis du har et hus eller bygning i et område hvor der falder store mængder nedbør, så bør du kontakte os hos Hansen's Tagdækning og hører mere om de mange fordele ved at vælge grønt tag når det kommer til tagdækning.

Grønne tage
Grønne tage

50% reducering af nedløb med grønt tag

Grønt tag kan reducere nedløbet fra tagflader med over 50 %. Så udover at det er smuk løsningen indenfor tagdækning, er det også billigere at etablere grønne tag end det er at udbygge det nuværende kloaksystem. Derfor er grønt tag en løsning mange byer med flere og kraftige skybrud tyer til, da det har en effektiv håndtering af regnvand.

Systemløsninger inden for grønne tage

Nature Impact+ ® Roof til ekstensive grønne tage

Nature Impact logo

En systemløsning inden for grønne tage som bygger på moduler, hvor materialer er af højeste kvalitet og der fokuseret på de vigtige egenskaber som vækstmediet og planterne. Den modulbaseret løsning giver nogle helt unikke egenskaber når det kommer til afvanding og vandtilbageholdelse.

Vi gør kun brug af de bedste materialer når vi laver grønt tag, derfor er taget også testet imod den tyske FLL’s retningsliner til grønne tage, og vækstmediet er certificeret efter førende standarder i Europa.

Nature Impact® Roof er en ny og unik generation af grønt tag, som er udviklet i et samarbejde med førende specialister indenfor tagdækning, afløbsteknik, statik og brand til både den offentlige og private sektor.

De grønne tage fra Nature Impact® Roof kan reducere nedløbet fra tagflader med over 50 procent. Og ved at kombinere design og funktionalitet er Nature Impact® Roof et unikt produkt, der både økonomisk og miljømæssigt rækker langt ud i fremtiden.

Grønt tag er din fremtidssikring

Ønsker du at hører mere om mulighederne for grønt tag på dit hus, så kan vi kontaktes på 6024 7228 eller udfyld vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at give den bedste rådgivning indenfor listedækning, grønne tage og tagdækning generelt, så vi i samarbejde finder den helt rette løsning til dig.