Hvad er listedækning?

Listedækning med tagpap er langt fra et nyt koncept

Fiskere har i årtier brugt en form for listedækning, fiskerne anvendte tjære til vedligeholdelse af deres både, og i den forbindelse var det naturligt også at bruge denne metode til deres tage.

Der er dog sket meget med listedækning siden da, så det man brugte før i tiden er langt fra samme indhold, holdbarhed eller kvalitet som man oplever i dag. Det er dog samme udgangspunkt. Listedækning passer til enhver arkitektonisk stil og giver bygningen et rustikt og moderne look.

Tagpap listedækning skaber arkitektonisk balance

Tagpap listedækning giver stor fleksibilitet da muligheder og valg af materialer gør at der uendelige typer af løsninger. Hos Hansen's Tagdækning tilbyder vi vores ekspertise inden for listedækning med tagpap i næsten hele landet. Uanset om det er taget på huset eller garagen laves.

Listedækning til ethvert behov og ønske

Med vores mange års erfaring rådgiver vi altid i forbindelse med tagdækning. Så når vi anbefaler listedækning, så er det for at give dig alle fordelene forbundet med denne type tagdækning, og samtidig skabe den bedste synergi i det arkitektoniske udtryk på dit hus og dets omgivelser. For at opfylde dine behov, tager vi udgangspunkt i dine ønsker og på den baggrund guider dig til den helt rette listedækning.

Listedækning er det moderne valg

Vi oplever at listedækning bliver mere og mere populært, og vi kan godt forstå hvorfor. Vi synes – og det er vi åbenlyst ikke alene om – at de smukke linjer skaber et look på taget, der udstråler kvalitet og godt design.

Vores listedækninger er altid af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Derfor kan du med fordel også vælge os som tagdækker når du skal have lavet tag, uanset om det er grønne tage eller listedækning.

Vil du have listedækning?

Har du brug for listedækning så kontakt os endelig, så vi kan tage en snak om dit tagprojekt og komme et uforpligtende tilbud. Vores kontaktside er fyldt med muligheder for at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.