Vi tilbyder tagdækning i Esbjerg

Vi tilbyder tagdækning med materialer og medarbejdere i højeste kvalitet. Vores medarbejdere har samme værdisæt som virksomheden – et værdisæt, der har sit udgangspunkt i den jyske muld.

Vi laver alt indenfor tagdækning med tagpap, listedækning og grønne tage, samt tagrenovering.

Vi udfører tagdækning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Tagdækning med dine ønsker i centrum

Hos os er det altid kundens ønsker, der er centrum for vores arbejde. Derfor gør vi en dyd ud af at lytte til dine behov og ønsker, når du kontakter os, så vi kan sammensætte den helt rette løsning for dig.

Vi har simplificeret vores proces, så du hurtigt og let kan få udført tagdækning på dit tag:

Vores proces

Du tager kontakt til os eller udfylder en af vores kontaktformularer her på siden og får en dybdegående samtale med os, der afdækker dine ønsker, behov og krav.

Ud fra samtalen ved den indledende kontakt, skræddersyer vi et tilbud som er tilpasset dine ønsker og behov. Dette tilbud er naturligvis uforpligtende.

Hvis du godkender vores tilbud, aftaler vi et tidspunkt for udførelsen. Når arbejdet er udført, giver vi dig en gennemgang, så vi er sikre på, at vi har levet op til aftalen!

Vil du have et uforpligtende tilbud på tagdækning?

Hvis du har brug for tagdækning nær Esbjerg, eller andre steder i Danmark, er du mere end velkommen til at kontakte os. Som at du kan se under trin nummer 1 i vores proces, tager vi en dybdegående samtale med dig, der danner grobund for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hansen's Tagdækning – tagdækning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.