Hos Hansen's Tagdækning tilbyder vi tagdækning og tagrenovering i jysk kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kvalitet er altid i højsædet

Derfor arbejder vi kun med TOR-godkendte materialer og ansætter kun medarbejdere, der sætter en ære i at udføre kvalitetshåndværk.

Tagrenovering og tagreparation

Almindelig tagrenovering

Vi tilbyder at lave et komplet tagtjek af dit tag og renoverer de elementer, der har behov herfor. En sådan renovering kan forlænge dit tags levetid med op til 20 år.

Tagpap-renovering og -reparation

Vi udfører alle typer af renovering og reparation af tagpap, herunder:

  • Fjernelse af dampbuler
  • Udbedring af revner
  • Eftertætning
  • Renovering med et ekstra lag tagpap
  • … og meget mere

Nyt tag

Listedækning

Hvis du skal have nyt tag, er listedækning en løsning med næsten uendelig mange muligheder, hvorfor den er velegnet til langt de fleste bygnings-stilarter. Den underbygger bygningens arkitektoniske udtryk med et jævn tag, der kan hamle op med langt de fleste andre tagløsninger i slidstyrke og holdbarhed.

Tagfolie

Tagfolie er ofte løsningen til tage med lille eller ingen hældning. Så hvis du har et fladt tag eller skal have overdækning på for eksempel terrasse eller swimmingpool, er tagfolie en god og budgetvenlig løsning.

Ekstra arbejde

Efterisolering

I forbindelse med renovering og nylægning af tag tilbyder vi også at efterisolere taget og loftet, så du kan minimere dit varmetab i de kolde måneder.

Udskiftning af taghætter

Ligesom efterisolering tilbyder vi som ekstra service også udskiftning af de taghætter, der bortventilerer kondens og fugt fra tagrummet, så de fungerer optimalt og du undgår fugt i taget og på loftet.